Jump to content


Replying to Counter-Strike: Source SteamPipe [Setti]


Post Options

    • Can't make it out? Click here to generate a new image

  or Cancel


Topic Summary

JimboAccy

Posted Yesterday, 05:24 PM

Back up and running after installing v15 patch.  Initially was getting steam validation rejected errors so copied that steamclient.dll again and for good measure also downloaded and made read only the masterservers.vdf and Im back online - some servers still say steam validation rejected but I can get into others - thanks a lot Snipy

 

Jimbo


JimboAccy

Posted 16 November 2019 - 11:41 PM

Just seen theres patch 15 - will download it tomorrow - cant download it at the moment because ive downloaded that steamclient.dll file - thanks Snipy - will leave a message to confirm its all ok, youre a star

 

Jimbo


JimboAccy

Posted 16 November 2019 - 11:14 PM

Nah, i will not make a new update patch for just one file.
Besides, the latest patch works fine so there is no point.
You can download the latest up-to-date steamclient.dll file from:
zippyshare.png or uploaded.png
 
 
After you use the latest steamclient.dll file, if you still don't have internet servers listed check THIS out. Let me know if it worked. Make sure you get a backup of the original vdf file.

 

Thanks so much Snipy - that worked perfectly for me by just downloading that file and putting it in the root of my install (Ive kept it safe :) ) but Im now getting the message that the servers are running a newer version than me  :lol:


Posted 13 October 2019 - 09:45 PM

Guys is the driver of your GPU up-to-date?

 

Well... Maybe I have all drivers updated, except NVIDIA   :facepalm:  


SNiPY

Posted 13 October 2019 - 05:46 PM

Guys is the driver of your GPU up-to-date?


Posted 13 October 2019 - 01:42 PM

I am another Anon but nop, didn't work for me... But thanks for trying to fix anyways!
I can't give you anything, not even some task manager prints or some logs... Nothing shows up, nothing open after I click "Yes" on UAC dialog...
 
 Hi, my CSS also has this problem, I installed latest patch and nothing happens when I launch the game. I tried your solution but I get an error like "unable to execute command..."
Thank you!
 
Guys i think i found something. The latest version(s) of the emulator seem(s) to have some issues with some specific hardware. With some SSDs, to be more specific. Did you people install the game on an SSD?
 
https://prnt.sc/pin8vb
 
https://prnt.sc/pina4j
 
When i tested the game and the v15 update patch, i installed them on my HDD.
If you people have some other SSD or HDD to install the game, give it a try.
The emulator doesn't seem to have issues with HDDs. Only with some SSDs.
 
Source: http://bir3yk.net/forum/topic_2600/

 

 

Sorry to let u know but I only have HDD storage (1TB) on my PC... And the problem affected me too  :(


SNiPY

Posted 13 October 2019 - 01:11 PM

I am another Anon but nop, didn't work for me... But thanks for trying to fix anyways!
I can't give you anything, not even some task manager prints or some logs... Nothing shows up, nothing open after I click "Yes" on UAC dialog...
 
 Hi, my CSS also has this problem, I installed latest patch and nothing happens when I launch the game. I tried your solution but I get an error like "unable to execute command..."
Thank you!
 
Guys i think i found something. The latest version(s) of the emulator seem(s) to have some issues with some specific hardware. With some SSDs, to be more specific. Did you people install the game on an SSD?
 
https://prnt.sc/pin8vb
 
https://prnt.sc/pina4j
 
When i tested the game and the v15 update patch, i installed them on my HDD.
If you people have some other SSD or HDD to install the game, give it a try.
The emulator doesn't seem to have issues with HDDs. Only with some SSDs.
 
Source: http://bir3yk.net/forum/topic_2600/

Posted 13 October 2019 - 08:52 AM

Hello admin,

 

Thanks so much for responding back and for keeping this site alive.  Yes I believe it was caused by my AV.  So I uninstalled AV, yes actually uninstalling the god damn AV and re-run the patch but got same error.  So I finally deleted the game and reinstall with everything new.  Now, I did not get any errors when installing. After installing, double click to open up the game doesn't do anything, as game doesn't open up.  So it appears like nothing is happening.

 

I guess my day with CSS is over :(

 

Cheers,

Anon

 

Anon try the following:

Right click on the desktop shortcut of the game.

Select properties.

You will see a line highlighted with blue.

Go to the end of the line, add a space and then type: -w 800 -h 600 -windowed

Hit apply, close the properties window and run the game with the shortcut.

Let me know if that worked.

 

By the way, i don't recommend you let your PC without antivirus. I have AVAST free edition. All i had to do was to add the steamclient.dll file in the exceptions list.

 Hi, my CSS also has this problem, I installed latest patch and nothing happens when I launch the game. I tried your solution but I get an error like "unable to execute command..."
Thank you!


Posted 13 October 2019 - 02:30 AM

Hello admin,

 

Thanks so much for responding back and for keeping this site alive.  Yes I believe it was caused by my AV.  So I uninstalled AV, yes actually uninstalling the god damn AV and re-run the patch but got same error.  So I finally deleted the game and reinstall with everything new.  Now, I did not get any errors when installing. After installing, double click to open up the game doesn't do anything, as game doesn't open up.  So it appears like nothing is happening.

 

I guess my day with CSS is over :(

 

Cheers,

Anon

 

Anon try the following:

Right click on the desktop shortcut of the game.

Select properties.

You will see a line highlighted with blue.

Go to the end of the line, add a space and then type: -w 800 -h 600 -windowed

Hit apply, close the properties window and run the game with the shortcut.

Let me know if that worked.

 

By the way, i don't recommend you let your PC without antivirus. I have AVAST free edition. All i had to do was to add the steamclient.dll file in the exceptions list.

 

I am another Anon but nop, didn't work for me... But thanks for trying to fix anyways!

I can't give you anything, not even some task manager prints or some logs... Nothing shows up, nothing open after I click "Yes" on UAC dialog...


SNiPY

Posted 12 October 2019 - 07:10 AM

Hello admin,

 

Thanks so much for responding back and for keeping this site alive.  Yes I believe it was caused by my AV.  So I uninstalled AV, yes actually uninstalling the god damn AV and re-run the patch but got same error.  So I finally deleted the game and reinstall with everything new.  Now, I did not get any errors when installing. After installing, double click to open up the game doesn't do anything, as game doesn't open up.  So it appears like nothing is happening.

 

I guess my day with CSS is over :(

 

Cheers,

Anon

 

Anon try the following:

Right click on the desktop shortcut of the game.

Select properties.

You will see a line highlighted with blue.

Go to the end of the line, add a space and then type: -w 800 -h 600 -windowed

Hit apply, close the properties window and run the game with the shortcut.

Let me know if that worked.

 

By the way, i don't recommend you let your PC without antivirus. I have AVAST free edition. All i had to do was to add the steamclient.dll file in the exceptions list.


Review the complete topic (launches new window)